Catalog produse

Producător

Informaţii

Buletin informativ

UPS - uri pentru centrale termice 

Sunt 2 produse.

Ups -urile pentru centrale termice sunt ups-uri care asigura la tensiunea de iesire o forma de unda sinusoidala ceea ce permite folosirea acestora la centrale termice si la aparate ce folosesc motoare electrice!

Un ups centrala termica mai are proprietatea de a reduce şocurile electrice şi de a regla fluxul de energie.

De ce ar trebui să foloseşti un ups pentru centrala termica? Deoarece este foarte important să protejezi instalaţia ce îţi poate asigura încălzirea în timpul iernii. Aţi trecut vreodată prin situaţia în care iarna la minus 10 grade să fiţi nevoiţi să staţi în frig din cauza unei pene de curent sau a unei alimentări deficitare cu energie electrică?  E crâncen, iar frustrarea este cu atât mai mare cu cât eşti sigur că echipamentele tale funcţionează în mod corect, sau cel puţin ar funcţiona în ipoteza în care ar fi alimentate electric.

Solutia este: ups centrala termica.

Acest lucru te va scuti de frig şi de banii daţi pe anumite tipuri de reparaţii ce ar trebui efectuate în situaţia în care centrala termică s-ar putea defecta în urma opririi şi a repornirii energiei electrice. Faptul că trecerea de pe reţeaua de alimentare principala la un ups centrale termice s-ar putea realiza în câteva secunde face ca sursa de energie electrică să fie una neîntreruptă şi să nu cauzeze prejudicii la nivel de bună funcţionare şi siguranţă în exploatare. În acest fel vom avea o sursă de energie continuă, în funcţie de durata de viaţă a acumulatorului, care poate fi ales în funcţie de preferinţele fiecăruia dintre noi.

Afiseaza 1 - 2 din 2 produse